Despre

Evolutica este o companie dedicata dezvoltarii de proiecte si aplicatii web-based.

Infiintata in 2007, fara prea multe resurse materiale, dar cu numeroase concepte pe care ni le doream concretizate, Evolutica a constituit terenul de testare si de dezvoltare a unora dintre ideile care ne-au convins sau ne-au inspirat de-a lungul timpului.Misiunea nostra a constat, inca de la infiintare, in oferirea unor servicii de calitate utilizatorilor de online.

Ne dorim sa atingem echilibrul perfect intre vizual si uzabil, sa facem navigarea in interiorul site-urilor cat mai facila prin oferirea de structuri intuitive intr-un cadru estetic si confortabil. Punem la dispozitia utilizatorilor intreaga noastra expertiza in domeniul online (expertiza dobandita in peste 10 ani de dezvoltare) accentuata de dorinta de a ne imbunatati constant serviciile si de a anticipa solicitarile celor care ne viziteaza..


Echipa

Nucleul echipei il constituie doua persoane care in aparenta sunt total opuse. Un programator profund pragmatic si un designer usor boem, un pesimist constructiv si un optimist aparent nejustificat (insa ambii cu pretentii de oameni realisti) au decis sa-si formeze propria echipa, punandu-si la bataie experienta de cativa ani in online pe care o aveau in spate.

In timp, au adunat in jurul lor persoane care sa acopere toate functiile necesare cresterii calitatii serviciilor online care faceau obiectul de activitate al firmei: copywriteri, specialist in online marketing, consultant financiar etc.

Dupa aproape 4 ani de functionare, echipa a ajuns la un grad de maturitate profesionala care garanteaza valoarea ridicata a serviciilor pe care le ofera.