Proiecte

Proiectele Evolutica s-au axat, in principal, pe infiintarea unor comunitati online sustinute prin servicii web performante

Ne-am adresat iubitorilor de gastronomie si celor lipsiti de inspiratie in bucatarie, pasionatilor de fotografie si celor care-si doresc doar sa impartaseasca poze de familie cu cei dragi. Si nu in ultimul rand, ne-am adresat webmasterilor din Romania prin aplicatia T5.ro.

  • ReteteCulinare.ro
    ReteteCulinare.ro Este 0 comunitate online dedicata tuturor celor interesati intr-o forma sau alta de gastronomie si alimentatie. Acest proiect s-a nascut din dorinta de a revitaliza familia traditionala romaneasca.
  • Album de Familie
    Album de Familie Este un proiect ambitios, ce-si doreste sa funizeze internautilor o platforma profesionista de publicare/stocare a pozelor coroborata cu o comunitate dedicata atat profesionistilor pasionati de fotografie, cat si amatorilor.
  • T5 – Trafic Site
    T5 – Trafic Site Un serviciu de publicare statistici Google Analytics adresat webmasterilor din Romania ce constituie alternativa gratuita si convenabila la sistemele de monitorizare romanesti.