ReteteCulinare

ReteteCulinare.ro este comunitate online dedicata tuturor celor interesati intr-o forma sau alta de gastronomie si alimentatie.

Site-ul a fost lansat in 2005 si a reusit in scurt timp sa ajunga pe primele locuri in topul site-urilor de profil. In fiecare an de la lansare, a cunoscut o crestere medie de aproximativ 70% din cifrele anului anterior.

Aceasta comunitate s-a nascut din dorinta de a revitaliza familia traditionala atragandu-i de partea noastra pe toti cei care stiu ca pizza nu este ingredientul principal al unei mese in familie. Retete Culinare a prins viata pentru cei care savureaza si apreciaza inspiratia, perseverenta sau creativitatea in bucatarie, pentru cei care isi doresc sa nu-si priveze pe copii de mirosul imbietor al mancarii de casa, pe scurt, pentru toti cei care isi doresc o familie unita.

Acest site reprezinta un spatiu recreativ unde fiecare isi poate pune in valoare inspiratia culinara sau poate raspunde provocarilor gastronomice ce-i sunt adresate de catre membrii mai curajosi.

Statistici

Statistici 2010 – 600.000 vizitatori unici/luna, 2.500.000 afisari/luna, 900.000 de vizite pe luna

Statistici Retete Culinare